Nejnovější recenze ze sekce Nohy k tyčovým mixérům
- Vysoká cena v porovnání: náhradí díl x nový produkt
Koupila jsem si mixér s tímto nástavcem, po pár letech se mi ulomila čepel na tomto nástavci. Stejný nový mixér se všemi novými nástavci stojí 1300 a čistě jen tento nástavec stál 550 (i s poštovným)....nový mixér by byl lepší, ale nevím, co bych dělala se 2 fungujícími mixéry
- Originální díl do starého mixeru
- Dobře zpracováno
- Dobrá cena
Originální díl pro prodloužení životnosti mixeru. Mixer se již delší dobu nevyrábí.
Originální tyč od výrobce... co k tomu dodat...?
- Rychlé a solidní jednání
plnohodnotná náhrada originálu
Je to naprosto stejný nástavec jako od ETA.
- Ideální rozšíření pro mixér Bosch MFQ 4070.
- Můj původní z roku 2013 stále funkční, nerozbitý.
- Při umývání v myčce zůstává v určité části tyčce voda - nutné pokaždé vylívat a dát si pozor.
Chci všechny uživatele upozornit na to, že pokud zakoupíte nový mixér řady MFQ xxxx, tento produkt je komaktibilní.
Ovšem, pokud chce použít mixérovou tyč z roku 2013, tak do nynějších mixéru MFQ je nedostanete.
Nová verze mixérů (r. cca 2018-2021) řady Bosch MFQ mají jíné převody, jsou tišší a mají asi i mírně upravený vstup pro zasunutí tyčového adaptéru.
Eta ruční šlehač mám už 34 roků a je nenahraditelný.
Je to náhradní díl pro šlehač ETA, který je nezničitelný.
- Originál
- Tady není k dostání.
- Malá životnost
- Vysoká cena na to, jak jednoduchá je to věc
Překvapilo mne, jak brzy se šlehač obrousil, až se kovový drát přetrhl. Jenže když si člověk vybere mixér s příslušenstvím a postupně dokupuje či obměňuje, už je odsouzen ke konkrétnímu systému a tím obvykle i ke konkrétnímu výrobku.
Konkrétne nožíky-ponorný mixér, majú krátku životnosť.Od zakúpenia nového ručného šlahača,je tento ND už šiesty,ktorí som zakúpila
- pasuje na více tipů
prostě kvalitní ETA z dob totality
- Kvalitní provedení
Velká spokojenost s tím, že existuje obchod, který má náhradní díl na spotřebič starý 35 let! Díky.
- Super rozšíření využitelnosti ručního šlehače Bosch.
- Snadná manipulace i omýváni.
Jak jsem uváděla v první
výhoda
Zobrazuji 41 - 60 ze 115 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...6 Další »